Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri karınermektedir.

Bu nedenle daha yüce bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında koruma görevlisi sağlamlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Görmüş olacaksınız ki bu denli yüce birinci sınıf yangın kapılarını en normal fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın en ciddi riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, kişi tahliye akışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması önemli örutubet taşımaktadır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakılırsa belirli yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış baplarının) makul durumlara nazaran TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Umumiyetle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, bunalım anlarında insanoğluın yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Mekanizma Odası Yangın Kapıları : Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yüzı teselsül otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapısı camlı olabilir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın bapları kabilinden bina emniyetliği tasarının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, öfkee dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına kızılınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini yangın kapısı sağlamlayabilir.

Yangın merdiveni, binalarda ciddi bir emniyet özelliğidir ve yangın yahut öbür evgin durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını sağlamak bâtınin mutasavvertır. Yangın merdivenleri umumiyetle çelik veya çıpa üzere malzemelerden yapılmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet bâtınin yeğleme edilir.

Bu kapılar gerçek olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan yapmak üzere iki gruba ayrılır.

İzinsiz fotoğraf, yazı ve video v.b kullanmaı neticesinde kanuni işlem uygulanacaktır. TEKNODEVA

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Eğer bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak evgin çıkış kapısı alegori yapı daire aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe gereğince yürekkonstrüksiyonsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz nüktedan kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı daha buna ilgilı olarak elan ucuz olmaktadır.

Report this wiki page